top of page
Zoeken

Waarom lokaal kopen?

Westlands Pakket werkt uitsluitend met Westlandse leveranciers. Dus geen spaghetti of soepstengels die vorig jaar zijn geproduceerd, maar uitsluitend kwalitatieve en ambachtelijke producten.


Wist je dat heel wat lokale smaakmakers investeren in jouw gemeenschap? Zij sponsoren de school van je kind of de vereniging in de buurt, zorgen voor een feestelijke aankleding van de straten in de kerstperiode en organiseren mee aan de plaatselijke evenementen.


Door bij Westlands Pakket je Relatiegeschenk, Sinterklaas of Kerstpakket te bestellen, steun je de Westlandse economie. Lokale ondernemers zorgen voor werkgelegenheid en zo koop je kwaliteit.


Ja dat is iets duurder als de soepstengels van de Makro, maar dan geef je ook wel kwaliteit.


Door te shoppen in jouw buurt, investeer je in de plaatselijke gemeenschap. Winkeliers dragen hun steentje bij en geven zuurstof aan de dorpskern. Het zijn ook de lokale smaakmakers die de plaatselijke vereniging en evenementen ondersteunen. #westlandspakketOp de website van Westlands Pakket staan verschillende pakketten in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar maatwerk of wil je je geschenk personaliseren, neem dan contact op met een van onze cadeau specialisten.


Samenwerken!

Het Westland is er groot mee geworden. Samenwerken voor elkaar en met elkaar. Elkaar iets gunnen. En als het niet naar "het zin is", zeggen we het gewoon.


Westlands Pakket is ontstaan uit de behoefte om samen te werken. In onze regio zit enorme ambacht en kwaliteit en wordt er keihard gewerkt aan mooie, verse en kwalitatieve producten. Westlands Pakket brengt dit allemaal samen.

Wij vertellen graag het verhaal van die imker uit Naaldwijk, de aardbeienteler van onder aan de Dijk en die chocolaterie die met enorme passie werkt aan zijn creaties.

Wij werken samen met meer dan 20 verschillende smaakmakers. Lokale leveranciers die ons meer dan 100 artikelen leveren, die wij hebben gebruikt om pakketten en luxe cadeaus voor jullie samen te stellen.Wij zijn bereikbaar van 08:00 tot 20:00 via de chat of via de mail. Natuurlijk kun je ook telefonisch met ons sparren, bel ons gerust!

Comments


bottom of page