top of page
Zoeken

Nieuw! BOOBIES voor Pink Ribbon


BOOBIES voor Pink Ribbon!


Roland van Gulik belde, druk als altijd heeft hij veelal goede ideeën en is nauw betrokken bij Geven is Leuker. “We hebben wat nieuws bij Geven is leuker en we willen hier heel veel herrie mee maken. BOOBIES: een vrolijk snoeppotje met snoepborsten en hartjes waarmee je Pink Ribbon steunt. Een onderdeel van KWF die onderzoek doet naar het voorkomen en behandelen van borstkanker, 1 op de 7 vrouwen krijgt met borstkanker te maken en onderzoek is hard nodig!

Geven is leuker is sinds vorig jaar partner bij Westlands Pakket en maakt onwijs gave en creatieve geschenken. Westlands Pakket is een B2B cadeau platform voor ondernemers die op zoek zijn naar een uniek en lokaal cadeau. Verzekerd van kwaliteit en fijn lokaal zaken doen. De SWEET BOOBIES komen dit jaar in onze #kerstpakketten en wij verkopen deze los op onze website.


Hoe leuk is het om al je medewerkers een klein gebaar te geven waarmee je tegelijkertijd Pink Ribbon steunt!?


Je kunt de BOOBIES laten bezorgen bij je bedrijf in heel Nederland. Natuurlijk zijn er ook brievenbusverpakkingen om ze bij je medewerkers thuis te bezorgen, desgewenst met een persoonlijke brief erbij waarom jullie Pink Ribbon steunen en je deze BOOBIES cadeau doet aan je medewerkers.

Per snoep pot gaat er €1,- naar het goede doel want Geven is Leuker én Westlands Pakket doneren elk €0,50 cent per verkochte pot. Help je mee!?
Comments


bottom of page